bemutatkozás

Bemutatkozás

"A lovak is beszélnek... Csak oda kell figyelni rájuk."  Monty Roberts

A Kardos Lovarda egy fiatal pár, Melinda és Viktor nevéhez fűződik, akik egy egyszerű de annál nemesebb cél érdekében alapították: megszerettetni az érdeklődőkkel a lovat és a lovaglást. Ennek megfelelően 7 szelíd, nyugodt, barátságos lóval, kedves bértartókkal és lovasokkal, baráti hangulattal örököltük meg a lovardát. Mi is ebben a szellemben folytatjuk a tevékenységünket.

Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek, gyerekek, iskoláscsoportok, érdeklődők megismerjék és megszeressék a világ egyik legnemesebb állatát, a lovat. Ehhez nem kell más, csak megfelelően képzett lovak, felkészült lovasoktatók és infrastruktúra.

Jelenleg 22 jól felkészített lóval, a kezdő futószáras oktatástól kezdődően a díjlovaglásig és díjugratásig minden szinten van lehetőség a lovaglásra, és erre nagyon büszkék vagyunk. A hozzánk betérő vendégek következetes és szintrendszeren alapuló képzéssel valós lovastudást szerezhetnek. A lovassport iránt komolyabban érdeklődő vendégeink igényeit is ki tudjuk elégíteni.

Oktatóink kiválasztásánál is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a lovaglás minden szintjén megfelelő tudású edzőtől tanulhassanak kedves vendégeink.

A mintegy 4 hektár területen elhelyezkedő lovardánk rendelkezik futószáras pályával, megfelelő talajú homokos pályával és füves pályával valamint a sátor lehetőséget nyújt arra, hogy az időjárás ne legyen akadálya a lovaglásnak.

Várunk mindenkit nagy szeretettel minden nap 8.00-20.00-ig.


Érdeklődjön online! >>